VOOR PROFESSIONALS

Vind een 
uitdaging die bij je past

Ambitieuze professionals staan bij ons centraal. Wij tillen je carrière naar een hoger niveau en kijken samen naar de beste mogelijkheden.  

Of het nu gaat om een vaste baan of tijdelijke opdracht. Wij helpen je bij het vinden van een droombaan in finance, legal, risk en compliance.

Onze 

werkwijze

Ontdek hoe we jouw carrière boosten door een persoonlijke aanpak. Van kennismaking tot evaluatie, wij ondersteunen en begeleiden je in het vinden van een nieuwe uitdaging.

1. Kennismaking

Door jou goed te leren kennen, zoeken we samen naar de ideale uitdaging. Het sturen van je cv is een goed begin, maar we plannen ook graag een kennismaking in. Dit doen we vaak face-to-face en geeft ons een beter beeld over jouw wensen en motivatie.

2. Vacatures

Als er nieuwe vacatures zijn die aansluiten op jouw wensen en behoeften, ben jij de eerste die wij benaderen. We vertellen je alles over de functie, het bedrijf en beantwoorden je vragen. Heb je interesse? Dan stellen we je voor aan het bedrijf.

3. Sollicitatieproces

Gedurende het sollicitatieproces zijn wij jouw sparringpartner. We ondersteunen je bij de voorbereiding op het gesprek en zijn je tussenpersoon bij onderhandelingen.

4. Evaluatie

We willen transparant en prettig met elkaar samenwerken, zodat we groeien, ontwikkelen en verbeteren. Daarom streven we naar een open en eerlijke evaluatie van onze samenwerking.  

Secondment - Staffing solutions - Recruitment & Selection - Interim solutions - Secondment - Staffing - Recruitment & Selection - Interim solutions

Secondment - Staffing solutions - Recruitment & Selection - Interim solutions - Secondment - Staffing solutions - Recruitment & Selection - Interim solutions