Onze
diensten

Bij Qompliant begrijpen we dat de zoektocht naar geschikte kandidaten een uitdaging kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het identificeren en selecteren van professionals die passen bij jouw bedrijfsbehoeften.  

Ontdek hoe onze diensten je ondersteunen bij het vinden van de beste talenten in finance, legal, risk en compliance.

Werving en
selectie

Werving en selectie is bedoeld om jou te helpen bij het vinden van de meest geschikte finance, legal, risk of compliance professionals. Benieuwd hoe we dit doen?

Wij leggen het je uit.

Wat is werving en selectie?

Wervingen selectie is het proces waarbij bedrijven op zoek gaan naar een professional voor een openstaande functie. Wanneer de perfecte kandidaat is geselecteerd, gaat hij of zij aan de slag bij het bedrijf.

Breed netwerk en kennis

Dankzij ons uitgebreide netwerk en kennis van finance, legal, risk en compliance vinden wij altijd de beste professionals.

Tijdbesparing

Wij nemen het gehele wervings- en selectieproces uit handen. Zo bespaar jij tijd en moeite die je kan besteden aan andere werkzaamheden.

Screening en evaluatie

Onze grondige screening en evaluatie van kandidaten garanderen dat we alleen de beste selecteren die bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Interim
solutions

Wij bieden interim-oplossingen voor functies op het gebied van finance, legal, risk en compliance. Ons team werkt snel, efficiënt en flexibel. Op deze manier spelen we in op de behoefte van ieder bedrijf.

Wat zijn interim solutions?

Interim-oplossingen zijn tijdelijk en relevant voor bedrijven die zoeken naar directe versterking op korte termijn.

Wat is het verschil tussen freelancers en fairsharers?

Freelancers, ook wel zzp’ers genoemd, werken zonder vast salaris en arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiedagen of pensioenopbouw. Ze bepalen hun eigen tarief en factureren op uur- of projectbasis. Hierdoor hebben freelancers de vrijheid en flexibiliteit om te kiezen voor wie en hoe ze werken.  

Fairsharers ontvangen elke maand een vast salaris, ongeacht het aantal gewerkte uren. Als ze extra uren maken, krijgen ze daarvoor netjes betaald. Het salaris van een fairsharer is bovendien hoger dan dat van een vaste medewerker.

Flexibel

Snel en effectief reageren op onverwachte omstandigheden, zoals personeelsuitval? Wij bieden flexibele oplossingen.

Expertise

Wij hebben een uitgebreid netwerk van professionals die waardevolle expertise en ervaring meebrengen. Dit zorgt voor meer productiviteit en kwaliteit.

Kostenbesparing

Het inhuren van interim-professionals kan kosten besparen, omdat je geen fulltime medewerker aanneemt. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren.

Detachering

Tijdelijke ondersteuning of specifieke expertise nodig? Detachering biedt flexibiliteit en helpt bedrijven snel te schakelen op veranderende marktbehoeften. Onze professionals tillen je bedrijf naar een hoger niveau.

Wat is detachering?

Detachering is een vorm van tijdelijk werk. Een werknemer gaat aan de slag bij een opdrachtgever maar blijft in dienst bij het detacheringsbureau. Hier ontvangen ze ook het salaris.

Flexibel

Flexibiliteit in het inhuren van tijdelijke ondersteuning of expertise zonder de verplichtingen van een vast dienstverband.

Kostenbesparing

Vermindering van administratieve lasten omdat wij de werkgever van de gedetacheerde professional blijven.

Uitgebreid netwerk

Ons netwerk biedt jou toegang tot een breed scala aan professionals in de vakgebieden van finance, legal, risk en compliance.

Staffing
solutions

Onze finance, legal, risk en compliance experts helpen je met het vervullen van tijdelijke of permanente posities en bieden flexibele oplossingen. We hebben een breed netwerk van ervaren professionals om je in-house team te versterken en op te schalen.

Wat is staffing?

Staffing is het inzetten van externe specialisten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Het wordt gebruikt om bedrijven te helpen bij verschillende projecten en opdrachten.

Onze staffing solutions

Een staffing solution is een op maat gemaakte oplossing die is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van een bedrijf.

Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke versterking voor het team terwijl er gezocht wordt naar de perfecte kandidaat voor een vaste positie. Wij luisteren naar jouw behoeften en bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij de unieke vereisten.  

Snel en efficient

Het inhuren van tijdelijk personeel via staffing geeft jou de flexibiliteit om in te spelen op de veranderende marktbehoeften.

Minder administratieve lasten

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de administratieve taken, zoals salarisadministratie en belastingaangifte.

Gespecialiseerde expertise

Door gespecialiseerde professionals in te huren, verhoogt de expertise en ervaring binnen je team. Dit leidt tot betere resultaten.