Onze expertise

Legal & Risk

Legal & risk in finance draaien om het identificeren en beheersen van juridische en financiële risico’s voor bedrijven. Professionals in legal & risk minimaliseren juridische en financiële risico’s door contractbeheer, investeringsanalyse en risicobeoordeling.

VACATURES

Wij helpen bedrijven en specialisten door ze te matchen.

Professionals in legal & risk brengen bedrijven in harmonie met de wet- en regelgeving en zorgen voor een gezonde financiële basis door risico’s te minimaliseren en kansen te benutten.

Dit zijn een aantal functies binnen ons netwerk: 

Hoofd juridische zaken

Een hoofd juridische zaken adviseert je over wettelijke vraagstukken en begeleid rechtszaken. Deze person zorgt dat jij je aan de wet houdt en voorkomt juridische problemen.

Hoofd risicobeheer

Een hoofd risicobeheer identificeert, beoordeelt en beheerst de risico’s waar je als bedrijf mee te maken hebt. Hij of zij ontwikkelt en implementeert strategieën en processen om bedrijfsrisico’s op een goede manier te beheren.

Juridisch adviseur

Een juridisch adviseur geeft advies over juridische kwesties, zoals contractbreuk, belastingkwesties en meer. Daarnaast zorgt de adviseur dat het bedrijf zich aan de wet houdt.

Risicomanager

Een risicomanager ontwikkelt en implementeert strategieën om de risico’s van een bedrijf te beoordelen en beperken. De manager analyseert potentiële risico’s en werkt samen met andere afdelingen om procedures en controles uit te voeren.

Interne auditor

Een interne auditor onderzoekt de financiële en operationele processen van een bedrijf om te beoordelen of ze efficiënt en effectief werken. Ze identificeren risico’s en geven advies voor verbetering.

Fraudeonderzoeker

Een professional die vermoedens van fraude binnen een bedrijf onderzoekt. Zij verzamelen bewijsmateriaal om de zaak op te lossen. Daarnaast analyseren ze financiële gegevens en interviewen betrokken partijen om fraude te detecteren en voorkomen.

Verzekeringsmanager

Een manager die de verzekeringspolissen van een bedrijf beheert en zorgt dat ze voldoende verzekerd is tegen risico’s en verliezen. De manager werkt samen met verzekeringsmaatschappijen om de beste dekking tegen de beste prijs te krijgen.

Kredietanalist

Een professional die financiële gegevens analyseert om te bepalen of een bedrijf in aanmerking komt voor een lening. Ze bekijken de kredietgeschiedenis en betalingscapaciteit van de kredietnemer en geven advies.

Staat de functie die je zoekt er niet tussen?
Stuur ons een bericht.