Onze expertise

Finance

Finance draait om het beheren van geld en het nemen van beslissingen die invloed hebben op de financiën van een bedrijf. Experts in finance helpen bedrijven bij het maximaliseren van winst en groei door het analyseren van financiële gegevens.

VACATURES

Wij helpen jou bij het vinden van de ideale match

Professionals identificeren kansen voor besparingen en groei, wat bijdraagt aan het succes en de financiële doelstellingen van een bedrijf. Hier zijn enkele voorbeelden van functies binnen ons netwerk:

Accountant / Boekhouder

Een accountant (of boekhouder) houdt zich bezig met de dagelijkse financiële transacties van een bedrijf, zoals het invoeren van facturen en verwerken van betalingen. Zo blijft de boekhouding nauwkeurig en worden transacties juist verwerkt.

Controller

Een controller is verantwoordelijk voor het monitoren van de financiële activiteiten van een bedrijf. Ze controleren of alle transacties goed worden verwerkt, de boekhouding accuraat is en rapportages op tijd worden opgesteld. 

Financieel analist

Een financieel analist bestudeert de financiële prestaties van een bedrijf en maakt prognoses op basis van trends en gegevens. Ze adviseren het management over investeringen, budgettering en andere financiële beslissingen.

Financieel management

Een senior in financieel management is verantwoordelijk voor het beheren van financiële bedrijfsactiviteiten. Ze werken nauw samen met het managementteam om financiële strategieën te ontwikkelen en implementeren.  

Zoek je een andere functie in finance? Neem contact met ons op.